خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم را با ترفندهای زیر درست کنید

به گزارش مهسان بلاگ، برای طبخ عالی خورش قیمه، این غذای اصیل ایرانی، نکته های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه ها شکل اصلی شان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نگردد، همیشه سۆال های فراوانی از سوی خانم ها مطرح می گردد

خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم را با ترفندهای زیر درست کنید

سیمرغ: وقتی صحبت از قیمه می گردد، همه به یاد قیمه نذری می افتند؛ قیمه ای که با سیب زمینی سرخ شده و برنج دودی طعمی خاص پیدا می نماید و عقاید و ارادت هایمان نیز باعث می گردد این غذا را جور دیگری دوست داشته باشیم.

برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نگردد، همیشه سۆال های فراوانی از سوی خانم ها مطرح می گردد. پس برای مشاهده پاسخ این پرسش ها، با ما همراه شوید.

قیمه از خورش های ایرانی است که فقط یک دستور پخت دارد و با اینکه در شهرهای مختلف آن را به شکل قیمه نثار، قیمه نخود، پیچاق قیمه، قیمه آذری و… تهیه می نمایند، اما قیمه اصلی همان خورشی است که از لپه، گوشت، لیموعمانی و البته خلال های سیب زمینی تشکیل شده است، بنابراین نباید در دستور تهیه آن تغییری داد.

رعایت این 10 نکته نیز به هرچه خوشمزه تر شدن این غذای اصیل ایرانی یاری می نماید

1 - گوشتی که برای تهیه این خورش مورد استفاده قرار می گیرد، گوشت خورشی است که یا از گوشت گوساله تهیه می گردد که بهتر است مغز ران باشد یا گوشت گوسفند که در این صورت گوشت سردست را به شما توصیه می کنم.

2 - ظرف مناسب پخت این غذا، قابلمه مسی است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالی و به رنگ فیروزه ای سرو کرد تا به این ترتیب غذا ظاهری زیبا پیدا کند.

3 - هرگز در خورشتان آب لیمو نریزید بلکه آن را با لیموعمانی و رب گوجه فرنگی ترش مزه دار کنید. یادتان باشد که بعضی از رب های گوجه فرنگی ترش مزه هستند و می توانند به هر چه خوش طعم شدن خورش یاری نمایند.

4 - برای آماده کردن لپه، بعد از خیساندن، آن ها را چند دقیقه در آب بجوشانید و کف سیاه حاصل از جوشیدن را بگیرید تا بوی خاص آن از بین برود و افزودن این لپه ها به خورش، طعم بهتری به آن خواهد داد. در غیر این صورت لپه ها را به همراه گوشت تفت دهید و سپس آب را در خورش بریزید تا مواد در کنار هم بپزند و لپه ها شکل خود را از دست ندهند.

5 - رب گوجه فرنگی و زعفران از عوامل رنگ دهنده به این خورش هستند و افزودن کمی دارچین به غذا طعم بهتری به آن خواهد داد.

6 - لیمو عمانی ها را 20 دقیقه قبل از سرو به خورش اضافه کنید زیرا زود انداختن آن ها باعث تلخی خورش می گردد. دیر انداختن آن ها باعث می گردد که غذا طعم لیموعمانی پیدا نکند.

7 - هرگز روی خورش قیمه، چیپس خلالی نریزید بلکه خودتان خلال های سیب زمینی تازه را سرخ و همراه غذا سرو کنید.

8 - انداختن 2 عدد گوجه فرنگی قاچ شده در خورش، هم طعم بهتری به این غذا می دهد هم باعث می گردد تا این خورش رنگ بهتری پیدا کند.

9 - این غذا باید با یک بشقاب سبزی خوردن و برنج زعفرانی سرو گردد. ته دیگ برنج هم باید از نوع نانی باشد زیرا این غذا با خلال های سیب زمینی سرو می گردد پس نباید ته دیگ غذا را هم سیب زمینی گذاشت. به خاطر داشته باشید که گذشتن ته دیگ نان در کنار این خورش طعم به یادماندنی ای به آن خواهد داد.

10 - نوشیدنی ای که به شما پیشنهاد می کنم با این خورش میل کنید، دوغ، شربت به لیمو و شربت گل سرخ است که با نوشیدن آن ها وعده غذایی تان کامل خواهد شد.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: توریسم آنلاین
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 63893

به "خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم را با ترفندهای زیر درست کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم را با ترفندهای زیر درست کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید