آشنایی با 13 غذای معروف آرژانتینی

به گزارش مهسان بلاگ، گوشت قرمز، عنصر اصلی تشکیل دهنده غذا های آرژانتین است و برای گردشگرانی که گیاه خوار هستند، تنوع غذایی کمتری وجود دارد اما می توان با دسرهای خوشمزه، روز های شیرینی را در این کشور سپری کرد. در ادامه با بهترین خوراکی هایی که باید در این کشور امتحان کنید بیشتر آشنا خواهید شد.

آشنایی با 13 غذای معروف آرژانتینی

1. آسادو

آسادو (asado) به معنی باربیکیو است و به تمامی انواع گوشت هایی گفته می شود که بر روی باربیکیو پخته و کبابی می شوند. به خصوص در طول تابستان، آسادو بهانه ای است برای اجتماع دوستان و خانواده های آرژانتینی تا دور هم جمع شوند و آسادو بخورند. همه در فرآیند پخت این غذا مشارکت می نمایند اما تنها یک نفر مسئول کباب کردن گوشت ها است. برای گیاه خواران هم شانس حضور در چنین محفلی وجود دارد؛ چرا که سبزیجات کبابی مانند سیب زمینی، ذرت و ... هم در کنار گوشت موجود است.

2. چوریزو

خوردن آسادو بدون چوریزو در آرژانتین یک گناه عظیم به شمار میرود!!! چوریزو نوعی سوسیس آرژانتینی است که در کنار سایر گوشت ها کبابی می شود و همراه دائمی آسادو است. همان طور که می بینید باید در آرژانتین منتظر خوردن میزان زیادی گوشت قرمز باشید.

3. امپاناداس

امپاناداس (EMPANADA) خوراکی است که علاوه بر آرژانتین، در اسپانیا، شیلی و سایر کشورهای دنیا هوادار دارد اما این بدان معنی نیست که دستور پخت آن در همه جا مانند آرژانتین باشد. امپاناداس یعنی پوشیده شده با نان! این خوراک در واقع تکه خمیری است که درون آن با گوشت قرمز، مرغ، پنیر موزارلا و گوجه فرنگی پر می شود.

4. ماتامبره

نام ماتامبره (MATAMBRE) از عبارت جالبی به دست آمده؛ این واژه در واقع شکل کوتاه شده عبارت: matar el hambre به معنی برطرف گرسنگی کسی است. ماتامبره یک تکه گوشت نازک و دراز است که دور تا دور محتویاتی شامل اسفناج، پیاز، هویج و تخم مرغ آب پز پیچانده می شود. این خوراک بیشتر به اسم پیش غذا قبل از نهار یا شام استفاده می شود.

5. میلانسا

این غذا تکه گوشتی پوشیده شده از آرد است.میلانسا (MILANESA) عمدتاً برای نهار و به همراه سیب زمینی سرخ نموده مصرف می شود. شکل سنتی این غذا از گوشت قرمز است اما امروزه میلانسای مرغ (milanesa de pollo) هم هواداران زیادی دارد؛ بنابراین پیش از سفارش این غذا، درباره نوع میلانسای خود تصمیم بگیرید.

6. پیتزا (سبک آرژانتینی)

غذاهای آرژانتین هنوز اثرات آشپزی ایتالیایی را بر خود دارند اما در مقایسه با سبک ایتالیایی، آرژانتینی ها پیتزاهای خود را با خمیر ضخیم تری آماده می نمایند. مواد روی پیتزاها در آرژانتین معمولاً گوشت و پنیر هستند اما پیتزای موزارلا و گوجه فرنگی هم هواداران زیادی دارد. شما می توانید اشکال متنوع تری از پیتزا با آناناس، ذرت و تخم مرغ آب پز را هم در آرژانتین بیابید.

7. مدیا لونا

بالاخره به خوراک مخصوص گیاه خواران هم رسیدیم! مدیا لونا (MEDIA LUNA) به معنی هلال ماه و شبیه همان کروسان فرانسوی است. خوردن چندین مدیا لونا برای صبحانه در آرژانتین بسیار رایج است اما می توانید این نان را به اسم یک میان وعده خوشمزه، بعد از گشت عصرگاهی نوش جان کنید.

8. دولسه د لچه

دولسه د لچه (DULCE DE LECHE) کرم خوشمزه ای است که از جوشاندن شیر غلیظ شده به دست می آید. شیر تا جایی جوشانده می شود که تبدیل به کاراملی ضخیم به رنگ قهوه ای شود. این کرم در هر ساعتی از روز مصرف می شود. آرژانتینی ها دولسه د لچه را به تنهایی یا بر روی نان مصرف می نمایند.

9. آلفاخور

آلفاخورها (ALFAJOR) نان های کوچکی هستند که امروزه در شکل های مختلف در آرژانتین پخته می شوند. سنتی ترین آن ها، همان نانی است که به همراه دولسه د لچه مصرف می شود. گاهی هم این نان ها به همراه نارگیل یا شکلات خورده می شوند. هاوانا جایی است که می توانید انواع گوناگونی از آلفاخورها را مزه کنید.

10. سابمارینو

سابمارینو (SUBMARINO) به معنی زیردریایی است. اما واقعاً چرا به این نوشیدنی مشهور آرژانتینی، لقب زیردریایی را داده اند. سابمارینو تکه شکلاتی است که آن را در یک لیوان عظیم از شیر گرم غوطه ور می نمایند تا با گرمای شیر به تدریج ذوب شود. نتیجه این فرآیند، یک لیوان شکلات داغ شیری است که در هر ساعتی از شبانه روز می توان از آن لذت برد.

11. چوریپان

چوریپان (Choripan) یک ساندویچ سوسیس ساده است که ترکیب آن با سس چیمیچوری (chimichurri) بسیار خوشمزه می شود. برترین شانس برای یافتن این طعم اصیل آرژانتینی، هنگام پرسه زدن در بازار سنتی سن تلمو (San Telmo) در بوئنوس آیرس است. در روزهای یکشنبه، می توانید چوریپان را از فروشندگان دوره گرد هم بخرید.

12. لوکرو

لوکرو (Locro) غذای منحصربه فرد بخش های شمالی آرژانتین است! بازدید از سالتا (Salta) بدون شک بدون خوردن لوکرو کامل نخواهد بود. این بشقاب خوشمزه ملی آرژانتینی از ذرت، حبوبات، سبزیجات و گوشت یا چوریتزو (سوسیس مخصوص آرژانتینی) تشکیل می شود.

بخش های جنوبی آرژانتین هم مانند شمال آن، خوراک مخصوص به خود را دارد. منطقه دریاچه پاتاگونیا (Patagonia)، به واسطه تروت های خوشمزه اش از معروفیت زیادی برخوردار است. ماهی تازه خود را سفارش دهید و همراه نوشیدن نوشیدنی های محلی از آن لذت ببرید.

13. الادو

الادو (Helado) نوعی بستنی آرژانتینی است که پیشینه آن به ایتالیا باز می شود و به وسیله اقوام مهاجر ایتالیایی به آرژانتین معرفی شده است. البته در آرژانتین تغییراتی در ساختار این بستنی به وجود آمد. آرژانتینی ها خامه بیشتری به این بستنی افزودند. برای روزهایی که زیر تابش آفتاب در شهرهای مختلف آرژانتین در حال گشت و گذار هستید، یک بستنی، میان وعده عالی به شمار میرود.

hodablog.ir: هدا بلاگ | انجمن گفتگوی سیستم مدیریت محتوای هدا بلاگ

منبع: گردشبان
انتشار: 6 آبان 1400 بروزرسانی: 6 آبان 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 89971

به "آشنایی با 13 غذای معروف آرژانتینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با 13 غذای معروف آرژانتینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید